Två sidor av verkligheten

Tror att de flesta börjar vara ganska trötta på begrepp som ”corona-hund” och liknande, men när vi gång på gång möts av de sorgliga historierna som skapas till följd av den stora efterfrågan på hund så känns det ännu väldigt aktuellt att skriva om.

Idag har jag skrivit två nya sidor som jag lagt i menyn under ”Köpa hund eller katt”. Den ena sidan, Valpköparen som blev lurad, är skriven från valpköparperspektiv och den andra sidan, ”Varför inte rädda valparna?”, är skriven från veterinärens perspektiv. Båda sidorna syftar till att upplysa den som står inför att köpa hund, oavsett om det är en ”corona-hund” eller inte.

Gå gärna in och läs och dela sidorna om du tycker att informationen är bra. Kanske är det någon i ditt nätverk som slipper gå i fällan nästa gång!

[email-subscribers-form id=”2″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.